Categorieën
Geen categorie

Judo-examens op 18 juni, een geslaagde dag!

Na twee jaar geen echte examendag was het op zaterdag 18 juni 2022 eindelijk weer zo ver. De judoka’s van Goederaad Sport mochten judo-examen doen en proberen een volgende band of slip te behalen. De judoka’s mochten ook weer publiek meenemen. Zo konden ze laten zien wat ze allemaal geleerd hadden.

Van tevoren moesten de judoka’s zich hiervoor natuurlijk wel op tijd inschrijven. Na de sluitingsdatum op 8 juni begonnen we meteen met de indeling. Iedere keer is het weer een hele puzzel. Als het mogelijk is, proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met de andere activiteiten van de judoka’s, zoals zwemlessen en paardrijlessen. Ook proberen we broertjes en zusjes op hetzelfde tijdstip in te delen, zodat de ouders niet bij de diploma-uitreiking van de één zijn, terwijl de ander examen doet. Verder moeten er natuurlijk ook genoeg examinatoren zijn en andere helpers om de examendag soepel te laten verlopen. Gelukkig hebben we een trouwe groep (oud-)judoka’s die ons daarbij willen helpen. Ook nu weer was de puzzel compleet en was de examendag een groot succes.

Alle judoka’s die examen hebben gedaan, zijn geslaagd! Het was wel nog even spannend of Samuel een volgende slip zou verdienen. Het examen was anders dan hij had verwacht en hij vond het een beetje spannend. Gelukkig sleepte Sensei Percy hem er doorheen, waardoor ook hij uiteindelijk met vlag en wimpel geslaagd is. Hij heeft zelfs een slip overgeslagen en heeft een witte band met zwarte slip gekregen. En nu flink trainen voor de gele band!

Hieronder zie je een foto van de diploma-uitreiking aan Samuel door Sensei Percy.

Sensei Percy reikt het diploma uit aan Samuel
Categorieën
Geen categorie

Zomervakantie

Onze zomervakantie duurt van maandag 4 juli tot en met woensdag 31 augustus. In de zomervakantie is er geen les. Er is wel een zomerrooster voor de lessen Conditietraining. De zomerlessen zijn op dinsdagochtend van 9-10 uur en op dinsdagavond van 20-21 uur. Dit is in de periode van dinsdag 19 juli tot en met dinsdag 23 augustus. U meldt zich aan voor de zomerlessen door vóór 1 juli te mailen naar goederaadsport@gmail.com.

Categorieën
Geen categorie

Op Hemelvaartsdag gesloten

Hemelvaartsdag is dit jaar op donderdag 26 mei. Goederaad Sport is gesloten op Hemelvaartsdag. Op vrijdag 27 mei en zaterdag 28 mei zijn er ook geen jeugdlessen. De lessen voor volwassenen gaan dan wel door.

Categorieën
Geen categorie

Lessen rondom Pasen en de Meivakantie

Op vrijdag 15 april en zaterdag 16 april zijn er geen jeugdlessen. De lessen voor volwassenen gaan wel door. Op Paasmaandag is de sportschool dicht. Dan zijn er dus geen lessen voor de jeugd en de volwassenen. Dinsdag 19 april tot en met zaterdag 23 april is er gewoon les. De jeugd heeft meivakantie van maandag 25 april tot en met zondag 8 mei. Op 27 april hebben de volwassenen ook geen les vanwege Koningsdag.

Categorieën
Geen categorie

Lessen vervallen vanwege de storm

Er geldt code rood voor vandaag (vrijdag 18 februari) van 14.00 tot 21.00 uur. Vanwege de veiligheid hebben we daarom besloten dat alle lessen van vanmiddag en vanavond komen te vervallen. Wie wil, kan volgende week natuurlijk een extra inhaalles volgen. De lessen van zaterdagochtend gaan gewoon door.

Categorieën
Geen categorie

De kantine is ook weer open!

Vanaf woensdag 26 januari mogen we weer wat meer. De kantine is weer open, dus u kunt rustig een kopje koffie, thee of warme chocomelk drinken in onze loungehoek. Publiek bij de sportlessen is ook weer toegestaan. Wel vragen we iedereen die binnenkomt een geldige QR-code te laten zien, een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden. We ontvangen u graag in onze sportschool!

Categorieën
Geen categorie

We mogen weer open!

Vanaf morgen, zaterdag 15 januari, mogen we weer open! Het normale lesrooster wordt hervat, dus morgenochtend om 7.30 uur begint de eerste les weer.

Graag uw aandacht voor de volgende punten:

 • Alle leeftijden mogen alle sporten doen, ook de contactsporten.
 • 18 jaar en ouder: alléén toegang met geldige QR-code.
 • 13 jaar en ouder: binnen is een mondkapje verplicht, behalve tijdens het sporten.
 • Publiek bij sport mag niet. De jeugd alleen halen en brengen in de hal vóór de sportschool.
 • Aanmelding voor de les via de app is verplicht!
 • Anderhalve meter afstand is verplicht, behalve bij contactsporten.
 • De kantine blijft dicht.
 • De koffieautomaat mag wel worden gebruikt, maar alleen ‘to go’. U mag dus niet in de loungehoek zitten, maar uw drankje wel mee naar buiten nemen.
 • Tot slot: blijf thuis bij klachten!
Categorieën
Geen categorie

Lockdown van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 14 januari 2022 moet de sportschool helaas weer dicht. Er worden dus geen groepslessen gegeven, ook niet buiten. Dit is een periode van vier weken, waarvan we twee weken sowieso al dicht zouden zijn vanwege de Kerstvakantie. Alle sporters zijn per e-mail geïnformeerd over de compensatiemogelijkheden. Wij hopen dat u ons blijft steunen in deze moeilijke tijd en dat wij u na 14 januari weer terugzien in de sportschool. Fijne feestdagen gewenst!

Categorieën
Geen categorie

Aanpassing tijdelijk judorooster

De avondlockdown wordt verlengd tot en met vrijdag 14 januari 2022 en ons aangepaste lesrooster dus ook. Op maandag 20 december bieden we een extra lesuur aan voor judoka’s van 10 tot en met 14 jaar!

De judolesuren op maandag 20 december zijn:

 • 15.00 – 16.00 uur judo 6 t/m 9 jaar
 • 16.00 – 16.55 uur judo 10 t/m 14 jaar

Wij hebben bericht gekregen dat het judotoernooi in Bodegraven op zaterdag 15 januari wèl doorgaat. Daarom wordt op maandag 10 januari 2022 een speciale wedstrijdtraining aangeboden.

In verband hiermee is het judorooster op maandag 10 januari:

 • 16.00 – 16.55 uur judo wedstrijdtraining

De judoka’s van 6 tot en met 9 jaar die niet zijn ingeschreven voor het toernooi in Bodegraven, kunnen komen op woensdag van 14.00 – 15.00 uur of op vrijdag van 15.30 – 16.30 uur. Meisjes kunnen ook op donderdag komen van 16.00 – 16.55 uur.

Categorieën
Geen categorie

Aanpassing tijdelijk lesrooster

Vanwege te weinig animo zijn onderstaande lessen uit het tijdelijk lesrooster verwijderd:

VERVALLEN LESUREN

Dinsdag 8.00 – 9.00 uur

Vrijdag 11.00 – 12.00 uur

Vrijdag 12.00 – 13.00 uur

Zaterdag 10.30 – 11.30 uur

Het nieuwe aangepaste lesrooster ziet u hieronder.