Categorieën
Geen categorie

We mogen weer open!

Vanaf morgen, zaterdag 15 januari, mogen we weer open! Het normale lesrooster wordt hervat, dus morgenochtend om 7.30 uur begint de eerste les weer.

Graag uw aandacht voor de volgende punten:

 • Alle leeftijden mogen alle sporten doen, ook de contactsporten.
 • 18 jaar en ouder: alléén toegang met geldige QR-code.
 • 13 jaar en ouder: binnen is een mondkapje verplicht, behalve tijdens het sporten.
 • Publiek bij sport mag niet. De jeugd alleen halen en brengen in de hal vóór de sportschool.
 • Aanmelding voor de les via de app is verplicht!
 • Anderhalve meter afstand is verplicht, behalve bij contactsporten.
 • De kantine blijft dicht.
 • De koffieautomaat mag wel worden gebruikt, maar alleen ‘to go’. U mag dus niet in de loungehoek zitten, maar uw drankje wel mee naar buiten nemen.
 • Tot slot: blijf thuis bij klachten!
Categorieën
Geen categorie

Lockdown van 19 december 2021 t/m 14 januari 2022

Vanaf vandaag tot en met vrijdag 14 januari 2022 moet de sportschool helaas weer dicht. Er worden dus geen groepslessen gegeven, ook niet buiten. Dit is een periode van vier weken, waarvan we twee weken sowieso al dicht zouden zijn vanwege de Kerstvakantie. Alle sporters zijn per e-mail geïnformeerd over de compensatiemogelijkheden. Wij hopen dat u ons blijft steunen in deze moeilijke tijd en dat wij u na 14 januari weer terugzien in de sportschool. Fijne feestdagen gewenst!

Categorieën
Geen categorie

Aanpassing tijdelijk judorooster

De avondlockdown wordt verlengd tot en met vrijdag 14 januari 2022 en ons aangepaste lesrooster dus ook. Op maandag 20 december bieden we een extra lesuur aan voor judoka’s van 10 tot en met 14 jaar!

De judolesuren op maandag 20 december zijn:

 • 15.00 – 16.00 uur judo 6 t/m 9 jaar
 • 16.00 – 16.55 uur judo 10 t/m 14 jaar

Wij hebben bericht gekregen dat het judotoernooi in Bodegraven op zaterdag 15 januari wèl doorgaat. Daarom wordt op maandag 10 januari 2022 een speciale wedstrijdtraining aangeboden.

In verband hiermee is het judorooster op maandag 10 januari:

 • 16.00 – 16.55 uur judo wedstrijdtraining

De judoka’s van 6 tot en met 9 jaar die niet zijn ingeschreven voor het toernooi in Bodegraven, kunnen komen op woensdag van 14.00 – 15.00 uur of op vrijdag van 15.30 – 16.30 uur. Meisjes kunnen ook op donderdag komen van 16.00 – 16.55 uur.

Categorieën
Geen categorie

Aanpassing tijdelijk lesrooster

Vanwege te weinig animo zijn onderstaande lessen uit het tijdelijk lesrooster verwijderd:

VERVALLEN LESUREN

Dinsdag 8.00 – 9.00 uur

Vrijdag 11.00 – 12.00 uur

Vrijdag 12.00 – 13.00 uur

Zaterdag 10.30 – 11.30 uur

Het nieuwe aangepaste lesrooster ziet u hieronder.

Categorieën
Geen categorie

Aangepast lesrooster vanaf 29 november

U heeft het ongetwijfeld gehoord: niet-essentiële bedrijven moeten vanaf zondag 28 november dicht van 17.00 -5.00 uur. Daaronder horen ook de sportscholen. De lessen stoppen uiterlijk om 16.55 uur, zodat de sportschool om 17.00 uur kan sluiten. Deze maatregel geldt voorlopig voor drie weken. Deze avondsluiting is natuurlijk heel vervelend voor de sporters die gewend zijn om ’s avonds te komen sporten. Daarom is het lesrooster met ingang van maandag 29 november aangepast. Omdat iedereen zoveel mogelijk moet thuiswerken, verwachten we dat we hiermee de meeste sporters voldoende mogelijkheden bieden om te kunnen sporten. Let op: dit is een voorlopig lesrooster. Bij onvoldoende animo voor een extra lesuur, kan het uur komen te vervallen. Het aangepaste lesrooster vindt u hieronder.

Controle QR-codes Net als de afgelopen weken zullen we de QR-codes van iedereen van 18 jaar en ouder controleren. Dit geldt voor zowel de sporters als de ouders/verzorgers van jeugdige sporters.

Mondkapjes verplicht Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht in de sportschool een mondkapje te dragen. Dit geldt niet in de sportzaal. Tijdens het sporten mag het mondkapje natuurlijk af.

Geen publiek bij sport, jeugd alleen halen en brengen Publiek bij sport is sinds enkele weken niet meer toegestaan. Dit betekent ook dat (groot)ouders/verzorgers niet naar de les van hun (klein)kinderen kunnen blijven kijken. U kunt uw kind brengen tot in de hal vóór de toegangsdeur van de sportschool. Als uw kind zich niet zelf kan omkleden, laat het kind dan in sportkleding komen. U mag wel naar binnen komen om iets te kopen of een formulier in te leveren. Dan wordt wel uw QR-code gecontroleerd.

Overige maatregelen

 • Anderhalve meter afstand is verplicht. Tijdens de contactsporten hoeft dit niet.
 • Blijf thuis bij klachten!
 • Kleedkamers en douches mogen gewoon worden gebruikt.
 • De koffieautomaat mag worden gebruikt (tot 16.55 uur).

Categorieën
Geen categorie

Aanscherping Coronamaatregelen vanaf 13 november

Goed nieuws: de sportscholen mogen open blijven! Wel zijn er een paar maatregelen die belangrijk zijn. Onderstaande geldt voor de komende drie weken. Daarna wordt opnieuw bekeken hoe het met de besmettingen gaat.

Controle QR-codes Net als de afgelopen week zijn we verplicht de QR-codes van iedereen van 18 jaar en ouder te controleren. Dit geldt voor zowel de sporters als de ouders/verzorgers van jeugdige sporters.

Geen publiek bij sport, jeugd alleen halen en brengen Publiek bij sport is vanaf vandaag niet meer toegestaan. Het is nog afwachten of dit ook gaat gelden voor de Puntencompetitie van 18 december. Dan is immers de periode van drie weken al voorbij en geldt deze maatregel mogelijk niet meer.

De regel ‘geen publiek bij sport’ betekent ook dat (groot)ouders/verzorgers niet naar de les van hun (klein)kinderen kunnen blijven kijken. Wij verzoeken u niet verder mee te lopen met uw kind dan tot in de hal vóór de toegangsdeur van de sportschool. Als uw kind zich niet zelf kan omkleden, laat het kind dan in sportkleding komen. Als u toch mee naar binnen komt, bijvoorbeeld om iets te kopen of een formulier in te leveren, wordt uw QR-code gecontroleerd.

Let op: de hal is een gemeenschappelijke, openbare ruimte en behoort niet bij onze sportschool. U kunt de kinderen dus tot in de hal brengen en halen. Als u in de hal wacht op uw kind is daar een mondkapje verplicht.

Overige maatregelen

 • De koffieautomaat mag worden gebruikt tot 20.00 uur.
 • Kleedkamers en douches mogen gewoon worden gebruikt.
 • Graag zoveel mogelijk de anderhalve meter maatregel in acht nemen. Tijdens de contactsporten hoeft dit niet.
 • Mondkapjes zijn niet verplicht als de QR-code gecontroleerd is. In de hal voor de ingang van onze sportschool moet wel een mondkapje worden gedragen.
 • Blijf thuis bij klachten!
Categorieën
Geen categorie

Controle QR-code vanaf zaterdag 6 november

Vanaf aanstaande zaterdag 6 november moet ook in sportscholen gecontroleerd worden op QR-codes. Dit geldt voor personen van 18 jaar en ouder. Wat betekent dit voor onze klanten?

Controle QR-code. Alle sporters van 18 jaar en ouder worden vanaf zaterdag gecontroleerd. De controle is ofwel aan de tweede deur/de balie òf aan de deur van de zaal. De jeugd tot en met 17 jaar kan gewoon komen sporten. Ouders/verzorgers/begeleiders die kinderen komen brengen, moeten wel worden gecontroleerd als ze meelopen naar de zaal. Controle hoeft echter pas vanaf de ingang van onze sportschool. Dat is dus vanaf de tweede deur. De hal is een gemeenschappelijke, openbare ruimte en behoort niet bij onze sportschool. U kunt de kinderen dus ook tot in de hal brengen en halen. Als u in de hal wacht op uw kind is daar een mondkapje verplicht.

Informatie over het krijgen van een QR-code vindt u op de website van de Rijksoverheid, klik hier.

Overige maatregelen. Behalve de QR-code verandert er niets. Kleedkamers en douches mogen gewoon worden gebruikt. Wij verzoeken u wel om zoveel mogelijk de anderhalve meter maatregel in acht te nemen, ook in de kleedkamers. Mondkapjes zijn in sportscholen niet verplicht. In de hal voor de ingang van onze sportschool moet wel een mondkapje worden gedragen. Overigens verkopen wij nog steeds stoffen mondkapjes voor € 5,- per stuk. Ze zijn verkrijgbaar aan de balie in de maten S, M en L. Van het bedrag gaat € 1,- naar weeshuis Don Bosco in Surabaya.

Categorieën
Geen categorie

Judoclinic bij Voorschoten ’97

Op maandag 18 oktober 2021 heeft Percy een judoclinic gegeven bij Voorschoten ’97. Vanwege de Herfstvakantie hadden BSO Norlandia en Voorschoten Voor Elkaar samen een buitenspeeldag voor de jeugd georganiseerd. Op de voetbalvelden van Voorschoten ’97 waren allerlei activiteiten voor de jeugd, waaronder een judoclinic door Sensei Percy. Hieronder zie je enkele foto’s.

Categorieën
Geen categorie

Herfstvakantie voor de jeugd

De jeugd heeft Herfstvakantie. Daarom zijn er de komende week geen jeugdlessen. De groepslessen voor volwassenen gaan gewoon door volgens het normale lesrooster. Vanaf maandag 25 oktober zijn er weer jeugdlessen.

Categorieën
Geen categorie

Veel nieuwe inschrijvingen!

Het gaat goed met Goederaad Sport. Sinds de zomervakantie zijn er tientallen nieuwe inschrijvingen binnengekomen. De populairste lessen zijn judo, kickboksen en conditietraining.

Percy is blij dat de sporters de weg terug naar zijn sportschool hebben gevonden. Het was natuurlijk afwachten of Corona blijvende gevolgen zou hebben. Dit blijkt gelukkig niet het geval. Blijkbaar heeft men er zin in om eindelijk weer gezellig groepslessen te kunnen volgen, in plaats van het individuele sporten in Coronatijd.

Bijna 70 jaar geleden is de sportschool opgericht door Paul Goederaad. Percy heeft de school 30 jaar geleden overgenomen. Hij heeft nog regelmatig contact met zijn meester over het wel en wee van de sportschool.

Percy is een sportman in hart en nieren, hoewel zijn postuur je op het verkeerde been zou kunnen zetten. Hij heeft niet alleen een verleden als wedstrijdjudoka, maar ook als danser bij Barry Stevens. Verder is hij bedreven in diverse vechtsporten. Door deze brede basis kan hij de meeste lessen zelf geven wat hij dan ook met veel plezier doet. Voorlopig denkt hij nog niet aan stoppen. Het liefst wil hij nog minstens tien jaar door blijven gaan met lesgeven. Percy is natuurlijk erg blij met de nieuwe klanten, maar ook zijn oude klanten koestert hij. Velen sporten al tientallen jaren bij Goederaad Sport en hebben hem gesteund in de moeilijke Coronatijd. Hoe dan ook, al lang klant of pas begonnen en ongeacht leeftijd of achtergrond, iedere sporter is voor Percy gelijk. Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom is iedereen van harte welkom bij Goederaad Sport.