Inschrijving & Opzegging

Inschrijving

Inschrijving voor de groepslessen kan alleen schriftelijk. Dit kan natuurlijk online via de website, maar het is ook mogelijk om een papieren formulier in te vullen. Dit formulier is verkrijgbaar op de sportschool of kan hieronder worden gedownload. Graag volledig invullen, ondertekenen en inleveren aan de balie van Goederaad Sport of mailen naar goederaadsport@gmail.com. Klik hieronder voor het inschrijfformulier:

Bij online inschrijving voor een maandabonnement wordt de machtiging via Ideal in orde gemaakt. Bij een papieren inschrijving is een machtigingsformulier nodig. Klik hieronder voor het machtigingsformulier voor een maandabonnement:

Voor de diverse abonnementsvormen en tarieven kunt u hier klikken.

Opzegging

Beëindiging van het abonnement kan eveneens alleen schriftelijk, namelijk per brief of e-mail. Ons postadres is Goederaad Sport, Raadhuislaan 43, 2251 GA Voorschoten, ons e-mail-adres is goederaadsport@gmail.com. Na afloop van de aanvangstermijn van drie maanden voor een maandabonnement en vijf maanden voor een 5-maanden-abonnement, bedraagt de opzegtermijn één maand. Zonder schriftelijke opzegging loopt uw abonnement gewoon door. 

Privacy: Goederaad Sport hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens.