Tarieven en betaling

Algemeen

Wij vragen geen inschrijfgeld en een gratis proefles kan altijd! Wel graag even een mailtje sturen naar goederaadsport@gmail.com, zodat we je op de deelnemerslijst kunnen zetten.

Wij bieden twee soorten abonnementen: maandabonnementen en rittenkaarten. De 5-maanden-abonnementen zijn alleen nog voor bestaande klanten en komen te vervallen per 1 juli 2021.

Voor de maandabonnementen geldt dat juli en augustus niet hoeven worden betaald, omdat dit een vakantieperiode is waarin een beperkt zomerrooster wordt aangeboden.

Maandabonnementen

Minimaal 3 maanden, op basis van automatisch incasso.

Volwassenen 1x per week: € 25,- per maand

Volwassenen onbeperkt*: € 40,- per maand

*onbeperkt = exclusief Judo wedstrijdtraining en katatraining

Seniorengym (woensdag 11.00-11.45 uur): € 20,- per maand

Jeugd 1x per week: € 20,50 per maand

Jeugd onbeperkt*: € 32,50 per maand

*onbeperkt = exclusief Judo wedstrijdtraining en katatraining

5-maanden-abonnementen

Let op: deze abonnementsvorm is alleen nog voor bestaande klanten tot 1 juli 2021. Daarna worden deze abonnementen omgezet in maandabonnementen.

Periodes:       februari t/m juni en september t/m januari

Na 5 maanden wordt het abonnement omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Er is een standaardkorting van € 10,- bij betaling van vijf maanden vóór aanvang van het seizoen, dus vóór 1 september of 1 februari. Bij betaling na 1 september of 1 februari vervalt de standaardkorting van € 10,-.

Betaling: de 5-maanden-abonnementen kunnen op verschillende manieren worden betaald. In de maand voor aanvang van het seizoen ontvangt u per e-mail een factuur met Ideal Link. Het makkelijkste is als u via de Ideal Link betaalt, want dan wordt de betaling meteen aan uw account gekoppeld. Als u geen gebruik wilt maken van de Ideal Link kunt u het lesgeld ook contant of per PIN betalen aan de balie van Goederaad Sport. Een andere mogelijkheid is het te storten op NL59 INGB 000 598 43 43 ten name van Goederaad Sport o.v.v. naam sporter en lesuur.

Kortingstarieven per 5 maanden

Volwassenen (15+) 1x per week: € 130,-

Volwassenen (15+) onbeperkt*:   € 215,-

Jeugd (t/m 14 jaar) 1x per week:  € 105,-

Jeugd (t/m 14 jaar) onbeperkt*:    € 165,-

*onbeperkt = exclusief Judo wedstrijdtraining en katatraining

Seniorengym: € 100,- per 5 maanden. De kortingsregeling (zie boven) is niet van toepassing.

Rittenkaarten

8-rittenkaart kennismakingscursus judo voor de jeugd € 30,- (10 weken geldig)

12-rittenkaart volwassenen € 90,-  (14 weken geldig)

De 8-rittenkaart en 12-rittenkaart kunnen worden aangekocht via de knop “Inschrijven” op deze website.

10-rittenkaart judo wedstrijd-/katatraining € 28,- (3 maanden geldig) alleen i.c.m. een maand- of 5-maanden-abonnement

20-rittenkaart judo wedstrijd-/katatraining € 50,- (5 maanden geldig) alleen i.c.m. een maand- of 5-maanden-abonnement

40-rittenkaart judo wedstrijd-/katatraining € 70,- (6 maanden geldig) alleen i.c.m. een maand- of 5-maanden-abonnement

Klanten kunnen de 10-, 20- en 40-rittenkaarten zelf aanschaffen via het webportaal op deze website. Inloggen op het webportaal kan met de inloggegevens voor de app. De rittenkaarten vind je onder de knop ‘webshop’.

Goederaad Sport is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Dit is een arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te sporten. Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfitnessnederland.nl en www.bedrijfsfitnessabonnement.nl.

Abonnement via Bedrijfsfitness Nederland: conditietraining 1x per week voor € 156,- per zes maanden. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond.

Abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl: conditietraining 1x per week voor € 26,- per maand. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond.  

Financiële ondersteuning jeugdlessen

Er zijn diverse organisaties die financiële ondersteuning bieden voor sportlessen van de jeugd. Vier van deze organisaties zijn verenigd in een samenwerkingsverband, zie www.samenvoorallekinderen.nl. Er is ook informatie te vinden op de websites van de Stichting Leergeld, zie www.leergeld.nl en het Jeugdfonds Sport en Cultuur, zie www.jeugdfondssportencultuur.nl. Daarnaast bieden sommige zorgverzekeraars een tegemoetkoming in de kosten.