Tarieven en betaling

Algemeen

Wij vragen geen inschrijfgeld en een gratis proefles kan altijd! Wel graag even een mailtje sturen naar goederaadsport@gmail.com. Dan kunnen we u op de deelnemerslijst zetten.

Wij bieden twee soorten abonnementen: maandabonnementen en rittenkaarten. Inschrijving kan online via de blauwe knop bovenaan deze website.

Voor de maandabonnementen geldt dat juli en augustus niet hoeven worden betaald, omdat dit een vakantieperiode is met een beperkt zomerrooster.

Maandabonnementen

Minimaal 3 maanden, op basis van automatische incasso.

Tarieven:

Volwassenen 1x per week: € 27,25 per maand.

Volwassenen onbeperkt: € 41,- per maand.

Seniorengym: € 22,- per maand.

Jeugd 1x per week: € 22,50 per maand.

Jeugd onbeperkt: € 33,50 per maand.

Rittenkaarten

Tarieven:

8-rittenkaart kennismakingscursus judo voor de jeugd € 32,- (10 weken geldig)

14-rittenkaart volwassenen € 135,-  (18 weken geldig)

Studenten van MBO, HBO of universiteit kunnen 20% korting krijgen op de rittenkaart voor volwassenen. Dit is op vertoon van de collegekaart.

Goederaad Sport is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Dit is een arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te sporten. Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfitnessnederland.nl en www.bedrijfsfitnessabonnement.nl.

Abonnement via Bedrijfsfitness Nederland: conditietraining 1x per week voor € 163,50 per half jaar. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond.

Abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl: conditietraining 1x per week voor € 27,25 per maand. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond.  

Financiële ondersteuning jeugdlessen

Er zijn diverse organisaties die financiële ondersteuning bieden voor sportlessen van de jeugd. Vier van deze organisaties zijn verenigd in een samenwerkingsverband, zie www.samenvoorallekinderen.nl. Er is ook informatie te vinden op de websites van de Stichting Leergeld, Leergeld Voorschoten en het Jeugdfonds Sport en Cultuur. Daarnaast bieden sommige zorgverzekeraars een tegemoetkoming in de kosten.