Tarieven en betaling

Algemeen

Wij vragen geen inschrijfgeld en een gratis proefles kan altijd! Wel graag even een mailtje sturen naar goederaadsport@gmail.com, zodat we je op de deelnemerslijst kunnen zetten.

Wij bieden twee soorten abonnementen: maandabonnementen en rittenkaarten. Inschrijving kan online via de blauwe knop bovenaan deze website.

Voor de maandabonnementen geldt dat juli en augustus niet hoeven worden betaald, omdat dit een vakantieperiode is met een beperkt zomerrooster.

Maandabonnementen

Minimaal 3 maanden, op basis van automatisch incasso.

Tarieven vanaf 1 augustus 2022:

Volwassenen 1x per week: € 26,25 per maand

Volwassenen onbeperkt: € 40,- per maand

Seniorengym (woensdag 11.00-11.45 uur): € 21,- per maand

Jeugd 1x per week: € 21,50 per maand

Jeugd onbeperkt: € 32,50 per maand

Rittenkaarten

Tarieven vanaf 1 augustus 2022:

8-rittenkaart kennismakingscursus judo voor de jeugd € 32,- (10 weken geldig)

14-rittenkaart volwassenen € 129,-  (20 weken geldig)

Goederaad Sport is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en bij Bedrijfsfitnessabonnement.nl. Dit is een arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te sporten. Kijk voor meer informatie op www.bedrijfsfitnessnederland.nl en www.bedrijfsfitnessabonnement.nl.

Abonnement via Bedrijfsfitness Nederland: conditietraining 1x per week voor € 156,- per half jaar. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond.

Abonnement via Bedrijfsfitnessabonnement.nl: conditietraining 1x per week voor € 26,- per maand. Dit is inclusief de zomerlessen die in de maanden juli en augustus, gedurende zes weken worden gegeven op dinsdagochtend en dinsdagavond.  

Financiële ondersteuning jeugdlessen

Er zijn diverse organisaties die financiële ondersteuning bieden voor sportlessen van de jeugd. Vier van deze organisaties zijn verenigd in een samenwerkingsverband, zie www.samenvoorallekinderen.nl. Er is ook informatie te vinden op de websites van de Stichting Leergeld, zie www.leergeld.nl en het Jeugdfonds Sport en Cultuur, zie www.jeugdfondssportencultuur.nl. Daarnaast bieden sommige zorgverzekeraars een tegemoetkoming in de kosten.