Categorieën
Geen categorie

Aanscherping Coronamaatregelen vanaf 13 november

Goed nieuws: de sportscholen mogen open blijven! Wel zijn er een paar maatregelen die belangrijk zijn. Onderstaande geldt voor de komende drie weken. Daarna wordt opnieuw bekeken hoe het met de besmettingen gaat.

Controle QR-codes Net als de afgelopen week zijn we verplicht de QR-codes van iedereen van 18 jaar en ouder te controleren. Dit geldt voor zowel de sporters als de ouders/verzorgers van jeugdige sporters.

Geen publiek bij sport, jeugd alleen halen en brengen Publiek bij sport is vanaf vandaag niet meer toegestaan. Het is nog afwachten of dit ook gaat gelden voor de Puntencompetitie van 18 december. Dan is immers de periode van drie weken al voorbij en geldt deze maatregel mogelijk niet meer.

De regel ‘geen publiek bij sport’ betekent ook dat (groot)ouders/verzorgers niet naar de les van hun (klein)kinderen kunnen blijven kijken. Wij verzoeken u niet verder mee te lopen met uw kind dan tot in de hal vóór de toegangsdeur van de sportschool. Als uw kind zich niet zelf kan omkleden, laat het kind dan in sportkleding komen. Als u toch mee naar binnen komt, bijvoorbeeld om iets te kopen of een formulier in te leveren, wordt uw QR-code gecontroleerd.

Let op: de hal is een gemeenschappelijke, openbare ruimte en behoort niet bij onze sportschool. U kunt de kinderen dus tot in de hal brengen en halen. Als u in de hal wacht op uw kind is daar een mondkapje verplicht.

Overige maatregelen

  • De koffieautomaat mag worden gebruikt tot 20.00 uur.
  • Kleedkamers en douches mogen gewoon worden gebruikt.
  • Graag zoveel mogelijk de anderhalve meter maatregel in acht nemen. Tijdens de contactsporten hoeft dit niet.
  • Mondkapjes zijn niet verplicht als de QR-code gecontroleerd is. In de hal voor de ingang van onze sportschool moet wel een mondkapje worden gedragen.
  • Blijf thuis bij klachten!