Categorieën
Geen categorie

Aangepast lesrooster vanaf 29 november

U heeft het ongetwijfeld gehoord: niet-essentiële bedrijven moeten vanaf zondag 28 november dicht van 17.00 -5.00 uur. Daaronder horen ook de sportscholen. De lessen stoppen uiterlijk om 16.55 uur, zodat de sportschool om 17.00 uur kan sluiten. Deze maatregel geldt voorlopig voor drie weken. Deze avondsluiting is natuurlijk heel vervelend voor de sporters die gewend zijn om ’s avonds te komen sporten. Daarom is het lesrooster met ingang van maandag 29 november aangepast. Omdat iedereen zoveel mogelijk moet thuiswerken, verwachten we dat we hiermee de meeste sporters voldoende mogelijkheden bieden om te kunnen sporten. Let op: dit is een voorlopig lesrooster. Bij onvoldoende animo voor een extra lesuur, kan het uur komen te vervallen. Het aangepaste lesrooster vindt u hieronder.

Controle QR-codes Net als de afgelopen weken zullen we de QR-codes van iedereen van 18 jaar en ouder controleren. Dit geldt voor zowel de sporters als de ouders/verzorgers van jeugdige sporters.

Mondkapjes verplicht Voor iedereen van 13 jaar en ouder is het verplicht in de sportschool een mondkapje te dragen. Dit geldt niet in de sportzaal. Tijdens het sporten mag het mondkapje natuurlijk af.

Geen publiek bij sport, jeugd alleen halen en brengen Publiek bij sport is sinds enkele weken niet meer toegestaan. Dit betekent ook dat (groot)ouders/verzorgers niet naar de les van hun (klein)kinderen kunnen blijven kijken. U kunt uw kind brengen tot in de hal vóór de toegangsdeur van de sportschool. Als uw kind zich niet zelf kan omkleden, laat het kind dan in sportkleding komen. U mag wel naar binnen komen om iets te kopen of een formulier in te leveren. Dan wordt wel uw QR-code gecontroleerd.

Overige maatregelen

  • Anderhalve meter afstand is verplicht. Tijdens de contactsporten hoeft dit niet.
  • Blijf thuis bij klachten!
  • Kleedkamers en douches mogen gewoon worden gebruikt.
  • De koffieautomaat mag worden gebruikt (tot 16.55 uur).