Categorieën
Geen categorie

Controle QR-code vanaf zaterdag 6 november

Vanaf aanstaande zaterdag 6 november moet ook in sportscholen gecontroleerd worden op QR-codes. Dit geldt voor personen van 18 jaar en ouder. Wat betekent dit voor onze klanten?

Controle QR-code. Alle sporters van 18 jaar en ouder worden vanaf zaterdag gecontroleerd. De controle is ofwel aan de tweede deur/de balie òf aan de deur van de zaal. De jeugd tot en met 17 jaar kan gewoon komen sporten. Ouders/verzorgers/begeleiders die kinderen komen brengen, moeten wel worden gecontroleerd als ze meelopen naar de zaal. Controle hoeft echter pas vanaf de ingang van onze sportschool. Dat is dus vanaf de tweede deur. De hal is een gemeenschappelijke, openbare ruimte en behoort niet bij onze sportschool. U kunt de kinderen dus ook tot in de hal brengen en halen. Als u in de hal wacht op uw kind is daar een mondkapje verplicht.

Informatie over het krijgen van een QR-code vindt u op de website van de Rijksoverheid, klik hier.

Overige maatregelen. Behalve de QR-code verandert er niets. Kleedkamers en douches mogen gewoon worden gebruikt. Wij verzoeken u wel om zoveel mogelijk de anderhalve meter maatregel in acht te nemen, ook in de kleedkamers. Mondkapjes zijn in sportscholen niet verplicht. In de hal voor de ingang van onze sportschool moet wel een mondkapje worden gedragen. Overigens verkopen wij nog steeds stoffen mondkapjes voor € 5,- per stuk. Ze zijn verkrijgbaar aan de balie in de maten S, M en L. Van het bedrag gaat € 1,- naar weeshuis Don Bosco in Surabaya.