Categorieën
Geen categorie

Groepslessen volwassenen hervat vanaf 19 november

Ongetwijfeld heeft u het goede nieuws al gehoord: groepslessen voor volwassenen zijn weer toegestaan! Dat betekent dat we vanaf donderdag 19 november (grotendeels) weer het normale lesrooster hanteren en dat, net als voor de gedeeltelijke sluiting, de volgende maatregelen gelden: 

  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Kom dus in sportkleding. De kleedkamers worden alleen gebruikt als doorgangsroute naar de zalen. Als u les heeft in Het Diepe kunt u schoenen, jassen en tassen in de zaal neerleggen/ophangen. Als u les heeft in Het Golfslagbad legt u uw spullen neer in de gang ervoor. In Het Diepe zijn speciaal hiervoor kapstokken opgehangen. Maak hier gebruik van. Zoek na de les, de route volgend, een rustig plekje om de schoenen aan te doen. In de grote hal voor onze ingang staan veel stoelen die hiervoor kunnen worden gebruikt.
  • Kickboksen en Taekwon-Do voor 18 jaar en ouder gaan door in aangepaste vorm, dus op anderhalve meter afstand.
  • Judo voor 18 jaar en ouder kan nog niet. Concreet betekent dit dat de lessen van maandag 18-19 en donderdag 21.15-22.15 uur komen te vervallen. Donderdag 18-19 uur gaat wel door, maar alleen voor judoka’s tot en met 17 jaar.
  • De jeugdlessen (tot en met 17 jaar) gaan ongewijzigd door, zonder publiek. Ouders leveren hun kind af bij de deur en mogen niet blijven kijken, géén uitzonderingen! 
  • Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les en ga meteen weg na de les. Blijf niet ‘hangen’.
  • Aanmelding voor de les via de app is verplicht! Zonder aanmelding geen toegang.
  • Gebruik een mondkapje voor en na het sporten (13 jaar en ouder).
  • De kantine is dicht. Neem uw eigen bidon mee.
  • TOT SLOT: heeft u klachten? Blijf dan thuis! Dit geldt ook voor de jeugd.