Yoga

YOGA

We bieden Hatha yoga en 60FIT-yoga. Hatha yoga is op woensdag van 19.00 – 20.00 uur. 60FIT-yoga is op woensdag van 11.00 – 11.30 uur. Yoga maakt spieren en gewrichten soepeler en bevordert de motoriek. Daarnaast is het goed voor de concentratie en neemt het spanningen weg.

60FIT-yoga wordt gecombineerd met de 60FIT-gym. U volgt eerst de gymles bij Percy en daarna yoga bij Joke. 60FIT-yoga is een vorm van Hatha-yoga die geschikt is voor senioren en mensen met een beperkte mobiliteit. 60FIT-gym en 60FIT-yoga vormen samen één lesuur op woensdag van 10.30 – 11.30 uur.

Toelichting door yogadocente Joke van Dorsselaer:       

Mijn naam is Joke van Dorsselaer. Ik ben Hatha Yogadocent en Mindfulness MBSR trainer. Naast de Hatha Yoga lessen (Saswitha stijl) geef ik ook met veel plezier Hatha Yoga voor senioren en stoelyoga.

HATHA YOGA De kern van mijn lessen: yogahoudingen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Deze drie elementen integreer ik in alle eenvoud tot een toegankelijke yogales. Balans vinden in lichaam en geest en daarmee het ervaren van fysieke ontspanning en innerlijke rust. Even aandacht voor jezelf. Iedereen doet mee naar eigen kunnen en is gelijk. Gevorderd of beginner, dat maakt niets uit.

YOGA VOOR SENIOREN 60FIT-yoga is yoga voor senioren. We beoefenen dezelfde houdingen als tijdens een gewone Hatha Yogales. Alleen met hier en daar aanpassingen om de houdingen op een veilige manier uit te voeren. Daarbij mag ook een stoel worden gebruikt als hulpmiddel om bijvoorbeeld de balans te houden. Omdat ik ook docent stoelyoga ben, kan ik u daarbij goed begeleiden.

U bent van harte welkom voor een gratis proefles. Graag aanmelden per e-mail naar goederaadsport@gmail.com.