Categorie├źn
Geen categorie

Veel nieuwe inschrijvingen!

Het gaat goed met Goederaad Sport. Sinds de zomervakantie zijn er tientallen nieuwe inschrijvingen binnengekomen. De populairste lessen zijn judo, kickboksen en conditietraining.

Percy is blij dat de sporters de weg terug naar zijn sportschool hebben gevonden. Het was natuurlijk afwachten of Corona blijvende gevolgen zou hebben. Dit blijkt gelukkig niet het geval. Blijkbaar heeft men er zin in om eindelijk weer gezellig groepslessen te kunnen volgen, in plaats van het individuele sporten in Coronatijd.

Bijna 70 jaar geleden is de sportschool opgericht door Paul Goederaad. Percy heeft de school 30 jaar geleden overgenomen. Hij heeft nog regelmatig contact met zijn meester over het wel en wee van de sportschool.

Percy is een sportman in hart en nieren, hoewel zijn postuur je op het verkeerde been zou kunnen zetten. Hij heeft niet alleen een verleden als wedstrijdjudoka, maar ook als danser bij Barry Stevens. Verder is hij bedreven in diverse vechtsporten. Door deze brede basis kan hij de meeste lessen zelf geven wat hij dan ook met veel plezier doet. Voorlopig denkt hij nog niet aan stoppen. Het liefst wil hij nog minstens tien jaar door blijven gaan met lesgeven. Percy is natuurlijk erg blij met de nieuwe klanten, maar ook zijn oude klanten koestert hij. Velen sporten al tientallen jaren bij Goederaad Sport en hebben hem gesteund in de moeilijke Coronatijd. Hoe dan ook, al lang klant of pas begonnen en ongeacht leeftijd of achtergrond, iedere sporter is voor Percy gelijk. Sport moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom is iedereen van harte welkom bij Goederaad Sport.