Categorieën
Geen categorie

Vanaf 30 september wedstrijdtraining

Met ingang van 23 september 2021 komt de judoles op donderdag van 16-17 uur voor jeugd van 7 tot en met 12 jaar te vervallen. Vanaf donderdag 30 september, beginnen we op dat lesuur met judo wedstrijdtraining voor alle leeftijden. Sinds de zomervakantie zijn er te weinig aanmeldingen voor de judoles op donderdag. Voor wedstrijdtraining lijkt er wel genoeg animo te zijn. Voorheen was de wedstrijdtraining op vrijdagmiddag, maar door de nieuwe kickbokslesuren op vrijdag moesten we daar mee stoppen. Nu is er een mooie kans om de wedstrijdtraining nieuw leven in te blazen. Zeker nu het wedstrijdseizoen weer begint, is het voor de judoka’s belangrijk om wedstrijdjes te kunnen oefenen. Voorlopig is de training voor alle leeftijden. Als de leeftijdsverschillen of de groep te groot worden, kan het zijn dat we dit moeten aanpassen. Judo wedstrijdtraining kan worden gevolgd binnen het onbeperkte abonnement, net als katatraining.