Categorieën
Geen categorie

Helaas geen NK voor Tim en Robin

Op zaterdag 11 september 2021 hebben twee judoka’s van Goederaad Sport een poging gewaagd om zich te kwalificeren voor de Nederlandse Kampioenschappen. Dit vond plaats in het topsportcentrum in Almere. Tim Lander maakte het zijn tegenstanders in de gewichtsklasse tot 81 kg moeilijk, maar was helaas na twee wedstrijden uitgeschakeld. Dit gold ook voor Robin Lemkes in de gewichtsklasse tot 90 kg, maar ook hij kan tevreden zijn over zijn prestatie. Zijn eerste wedstrijd was namelijk tegen de uiteindelijke 1e plaats van het Nederlands Kwalificatie Toernooi. Tim en Robin werden tijdens de wedstrijden gecoacht door Norman Roozen.

Afgelopen weken hebben beide judoka’s veel getraind met dit toernooi als doel. Tim trainde niet alleen bij Goederaad Sport, maar ook in Amsterdam. Robin was erg fanatiek bij Goederaad aan het trainen en heeft ook nog getraind bij Sportcentrum Rust in Den Haag. Beide judoka’s zijn niet gekwalificeerd voor het NK, maar zijn wel een waardevolle ervaring rijker. En natuurlijk trainen ze verder voor volgende wedstrijden!