Categorieën
Geen categorie

Poëzie in de sportschool

Enkele maanden geleden berichtten we u over de schilderijen die Paul Goederaad voor ons heeft geschilderd en die we hebben opgehangen in de sportschool. Nu gaan we deze kunst aanvullen met gedichten van de getalenteerde Malou Bron. Malou studeert nu Informatiekunde in Groningen, maar is opgegroeid in Voorschoten en is oud-judoka van Sensei Percy. Sinds februari 2020 schrijft ze gedichten over uiteenlopende onderwerpen. De gedichten zijn te vinden op social media onder de naam “Penvriendin” en op de website www.maloubron.nl waar ze ook kunnen worden besteld op A3 formaat of als ansichtkaart.

Percy heeft acht gedichten van Malou gekocht om op te hangen in de sportschool. Het was een leuk weerzien afgelopen vrijdag 14 mei toen Malou de gedichten persoonlijk kwam langsbrengen op de sportschool. De twee haalden herinneringen op aan de tijd dat Malou nog judode en natuurlijk was Percy ook nieuwsgierig naar haar studentenleven en carrièreplannen. Er is veel belangstelling voor de gedichten van Malou en ze is onlangs ook geïnterviewd door de Voorschotense Courant. Malou weet nog niet precies wat ze in de toekomst wil doen en ziet het schrijven van gedichten vooral als een hobby. Ze hoopt in ieder geval met de verkoop ervan wel de kosten van de printer terug te verdienen die ze speciaal hiervoor heeft aangeschaft. We hopen dat we onze sporters binnenkort in de sportschool kunnen laten meegenieten van de dichtkunst van Malou, net als van de schilderijen van Paul Goederaad.

Een jonge Malou en haar broer Thijs met Sensei Percy