Categorieën
Geen categorie

Lockdown verlengd t/m 30 maart

Helaas, de lockdown is weer verlengd, nu tot en met dinsdag 30 maart 2021. Vanaf 31 maart worden versoepelingen verwacht. Wat het sporten betreft, blijven groepslessen buiten mogelijk voor sporters tot en met 26 jaar. Wij handhaven daarom het lesrooster voor deze groep (zie de nieuwsberichten hieronder). Sporters van 27 jaar en ouder mogen vanaf 16 maart met zijn vieren buiten sporten op anderhalve meter. Groepslessen zijn nog steeds niet toegestaan.

Wat betekent dit voor ons? Wij moeten de afweging maken op welke manier we zoveel mogelijk klanten naar tevredenheid sportlessen kunnen aanbieden. Als we buiten les geven aan groepjes van vier kunnen we niet genoeg sporters bereiken. De groepjes zijn te klein en het weer te onzeker. Daarom geven we op dit moment nog de voorkeur aan de videotrainingen. Zodra we mogelijkheden zien om weer echt ‘live’ les te kunnen geven (hopelijk na 30 maart), zullen we die zeker aangrijpen. We houden u op de hoogte.