Categorieën
Geen categorie

Buitenlessen bij Goederaad Sport

Vanaf woensdag 3 maart mogen jongeren tot en met 26 jaar weer in groepsverband buiten sporten. Dit was voor Percy het startsein om de draad weer op te pakken na de winterperiode. Natuurlijk kan hij niet wachten om gewoon weer binnen les te mogen geven en het liefst ook aan de volwassenen. Het afwachten wanneer hij weer open mag, gaat hem, zoals zovelen, niet in de koude kleren zitten. Stil zitten is er voor Percy ook niet bij. Tijdens de sluiting is hij druk bezig geweest met het maken van videotrainingen, waarmee de sporters thuis hun conditie op peil kunnen houden. Verder heeft hij één van de zalen aangepast voor crosstraining. Natuurlijk hoopt hij wel dat hij hier binnenkort gebruik van kan gaan maken. Percy is ontzettend blij met de enorme loyaliteit van zijn klanten. Dankzij hen hoeft de sportschool, die al bijna 70 jaar bestaat, ondanks deze crisis, de deuren nog niet te sluiten. Percy’s handen jeuken echter om weer echte lessen te kunnen bieden in plaats van de digitale lessen, want er gaat voor hem niets boven de live gezelligheid en het enthousiasme van zijn klanten! Het lesrooster van de buitenlessen vindt u in het nieuwsbericht hieronder.