Categorieën
Geen categorie

Groepslessen mogen doorgaan!

Gisteravond zijn er weer ingrijpende maatregelen aangekondigd, maar wel goed nieuws voor onze sportschool: de groepslessen mogen grotendeels gewoon doorgaan met een maximum van 30 personen per ruimte. Alleen voor de contactsporten zullen we wat aanpassingen moeten doen, aangezien voor 18 jaar en ouder de anderhalve meter maatregel zal moeten worden gehandhaafd. Met ingang van donderdag 15 oktober gelden de volgende maatregelen:

  • Kleedkamers en douches zijn nu echt gesloten. Kom dus in sportkleding. De kleedkamers worden alleen gebruikt als doorgangsroute naar de zalen. Als u les heeft in Het Diepe kunt u schoenen, jassen en tassen in de zaal neerleggen/ophangen. Als u les heeft in Het Golfslagbad legt u uw spullen neer in de gang ervoor. In Het Diepe zijn speciaal hiervoor kapstokken opgehangen. Maak hier gebruik van. Zoek na de les, de route volgend, een rustig plekje om de schoenen aan te doen. In de grote hal voor onze ingang staan veel stoelen die hiervoor kunnen worden gebruikt.
  • Kickboksen en Taekwon-Do voor 18 jaar en ouder gaan door in aangepaste vorm, dus op anderhalve meter afstand.
  • Judo voor 18 jaar en ouder kan niet meer. Concreet betekent dit dat de lessen van maandag 18-19 en donderdag 21.15-22.15 uur komen te vervallen. Donderdag 18-19 uur gaat wel door, maar alleen voor judoka’s tot en met 17 jaar.
  • De jeugdlessen (tot en met 17 jaar) gaan ongewijzigd door, zonder publiek. Ouders leveren hun kind af bij de deur en mogen niet blijven kijken, géén uitzonderingen! LET OP: volgende week is Herfstvakantie, dus dan zijn er geen jeugdlessen.
  • Net als voorheen geldt: kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de les en ga meteen weg na de les. Blijf niet ‘hangen’.
  • Net als voorheen geldt: aanmelding voor de les via de app is verplicht! Zonder aanmelding geen toegang.
  • Net als voorheen geldt: gebruik een mondkapje voor en na het sporten (13 jaar en ouder).
  • Net als voorheen geldt: de kantine is dicht. Neem je eigen bidon mee.
  • TOT SLOT: heb je klachten? Blijf dan thuis! Dit geldt ook voor de jeugd.