Categorieën
Geen categorie

COVID-19

Op maandag 6 juli was het eindelijk zover: de eerste judoles voor volwassenen sinds meer dan drie maanden kon worden gegeven! Eind april mocht de jeugd alweer judoën, maar voor de volwassenen was deze contactsport vanwege Corona natuurlijk nog niet toegestaan. Per 1 juli is het sein ook voor de volwassen judoka’s op groen gezet en ze genoten ervan om elkaar weer te mogen werpen. Goederaad Sport is niet meteen op 1 juli weer open gegaan, want eerst zijn er diverse aanpassingen gedaan in het pand aan de Raadhuislaan. Nu Goederaad Fitness per 1 juli uit het pand is vertrokken, is er ineens veel meer ruimte voor de groepslessen. En dat komt goed uit in de huidige anderhalve meter samenleving. In de week van 1 juli is er daarom flink geklust door eigenaar Percy Rüben en zijn hulptroepen. Het resultaat is fantastisch! Het pand is enorm opgefrist en de meeste groepslessen worden nu gegeven in een zaal van 150 m2. Daarnaast is er een zaal van 120 m2 voor Kickboksen en Taekwon-Do en een aparte zaal voor de yogalessen. Natuurlijk is alles helemaal Corona-proof gemaakt met een speciale looproute waardoor de sporters elkaar niet tegen kunnen komen. En verder worden tijdens het sporten alle deuren en ramen open gehouden om een goede luchtcirculatie te garanderen. Percy hoopt vanaf september weer het normale lesrooster te kunnen draaien. In de zomer geldt eerst nog een zomerrooster waarbij in juli alleen op maandag, dinsdag en woensdag wordt gesport. Het lesrooster is terug te vinden op de website www.goederaadsport.nl die op korte termijn ook nog een hele transformatie zal ondergaan. Hieronder zie je enkele foto’s van de judoles.