Categorieën
Geen categorie

Goud en zilver op Rotterdam Taekwon-Do Cup

Sportinstituut Goederaad heeft op zondag 8 maart 2020 met succes deelgenomen aan de eerste Rotterdam Taekwon-Do Cup. Sportinstituut Goederaad werd vertegenwoordigd door zes deelnemers en één scheidsrechter. Het was een groot toernooi met bijna 350 deelnemers. Prijzen waren te winnen op vier onderdelen: sparring individueel, sparring teams, stijl individueel en stijl teams. Sportinstituut Goederaad heeft goed gepresteerd. Er is goud behaald op het onderdeel sparring teams, tweemaal zilver op het onderdeel sparring individueel voor Jimmy en Floris en zilver voor Joël op het onderdeel stijl. Ook Abedullah, Asadullah en Ayoub hebben goed gedraaid. Marco kijkt tevreden terug op het toernooi en de prestaties van zijn leerlingen.